sie 28 2003

Bez tytułu


Komentarze: 5

Należy wyjąć pizzę Ristorante salami Dr.Oetker z zamrażarki. Następnie wyjąć z pudełka i z folii. W międzyczasie włączyć piekarnik elektryczny na 210 stopni. Pokroić trochę dobrej kiełbasy w plasterki, skroić pół cebuli i pół pomidora, plastry żółtego sera, szczypta oregano i sproszkowanej papryki. Po nagrzaniu piekarnika, wstawić pizzę na 11 minut. Pycha.

A teraz z innej beczki. Różnie to bywa, ale najczęściej chujowo.

 

bmp : :
short
31 sierpnia 2003, 21:49
no cześc bmp ja nie dodaję kiełbasy tylko jeszcze więcej salami i może trochę sera a jak sie potem idzie na wódkę to już w ogóle wszystko jedno czym sie rzyga
30 sierpnia 2003, 22:22
te pizze sa rakotworcze
28 sierpnia 2003, 17:13
że chujowo, to nie miałem na myśli powyższego dania; na wódkę ja zawsze pierwszy;
28 sierpnia 2003, 17:10
Stajesz do walki na jedzonko z "pycha"? Poczekaj jeszcze tydzień, na wódkę z pomidorów.
K_P
28 sierpnia 2003, 16:59
Nie ma jak porzadny przepis.

Dodaj komentarz